ХОТЕЛ РОМАНТИК

София, кв. Драгалевци, ул. Ген. Ковачев 9
029671080, 029673137
 romantic_hotel@abv.bg
 http://hotelromantic-bg.com

 

В хотел Романтик, само на седем км от центъра на град София, Вие ще намерите отдих и тишина, заобиколени от прохладната зеленина на Витоша.

Хотелът разполага с база тридесет места, уютен ресторант и паркинг за своите гости. При нас можете да отпразнувате своето тържество със Вашето семейство и приятели или просто да си починете на свеж въздух.

Предлагаме отлични условия както за почивка, така и за бизнес. Ценителите на добрата кухня ще бъдат посрещнати в уютен ресторант с традиция, предлагащ подбран асортимент ястия от типичната българска и европейска кухня.

Ресторантът разполага с 2 салона и лятна градина с барбекю, с общ капацитет сто и тридесет места. Удобната мебелировка в съчетание с камина създава уютна българска атмосфера.

Нашият персонал, състоящ се от добри професионалисти, ще се погрижи за доброто Ви настроение и с усмивка ще удовлетвори всичките Ви капризи. Ние Ви очакваме!

Луксозната сграда на хотела е построена през 2006 година, допълвайки традициония ресторант Старата къща с най-нови удобства за гостите.

Хотелът разполага с осем двойни стаи, две тройни стаи и два апартамента, което го прави подходящ за индивидуални гости и за туристически групи.

Всички стаи са луксозно обзаведени с телевизор, кабелна телевизия със седемдесет програми, Интернет, електронен сейф, мини-бар и модерен санитарен възел.

Апартаментите са снабдени с вани с тангентори и хидро-масажи.

Ресторантът на хотела Старата къща е ситуиран в отделна сграда и има многогодишна традиция. Атмосферата е традиционно българска и е ясно изразена както в обзавеждането, така и в обслужването.

Ресторантът разполага с два салона, камина, с капацитет шестдесет места, както и с лятна градина с барбекю – седемдесет места.

Общ капацитет – сто и тридесет места. Подходящ е за провеждане на сватбени и семейни тържества, бизнес събирания, коктейли, партита, делови обяди и вечери, романтични срещи. Ние ще Ви помогнем да организирате Вашите събития!

Можете да празнувате в уютна атмосфера пред камина в ресторанта на хотела или в прохладата на лятната ни градина, където да опитате нашето барбекю.


Вижте по-голяма карта