ПАРАДАЙЗ БИЙЧ

к.к. Свети Влас
055468249
 marketing@paradisebeach.bg
 http://www.paradisebeach.bg

 

Парадайз бийч е ваканционен клуб, който предлага All Inclusive почивка и безброй развлечения за цялото семейство.

Разположен в живописен залив в курорта Свети Влас, хотелът осигурява уединение и спокойствие за заслужената лятна почивка и същевременно е съвсем близо до нощния живот и атракциите на Слънчев бряг.

Прекрасният собствен плаж с фин златист пясък, кристално чистото море в съчетание със свеж горски въздух, превръщат хотела в едно изключително място за релаксираща и здравословна семейна почивка.

Съхранената природа, модерните съоръжения и многобройните възможности за спорт и развлечения гарантират незабравими летни преживявания и приятни емоции.

Ваканционен клуб Парадайз бийч е разположен върху площ от 40 000 кв.м. и се състои от няколко четириетажни сгради, обединени в елегантен ансамбъл.

Стилни и уютни, всички стаи и апартаменти разполагат с тераси с прекрасен изглед към парка или към морето . Атракция за гостите на комплекса са панорамните асансьори, които отвеждат направо на пясъчния плаж.

На разположение на нашите гости са разнообразни възможности както за спорт, така и за релакс и тонизиране. Аква-аеробика, фитнес, плажен волейбол, тенис, водни джетове, уинд сърф или отпускащи масажи, сауна, турска баня – това са само част от многобройните дневни развлечения на райският плаж.

Много игри и забавления очакват най-малките гости на комплекса на детската площадка, в детския клуб или на плажа. За тях е подготвена специална анимационна програма и се полагат отлични грижи.

За доброто настроение се грижи екип от професионални аниматори както през деня, така и вечер с развлекателни програми на живо в открития амфитеатър.

Ваканционен клуб Парадайз бийч предлага голямото разнообразие от ресторанти и барове: панорамен бюфет ресторант с тераси, надвиснали над плажа, панорамен лоби бар, бар до басейна, бар на плажа.


Вижте по-голяма карта